Sanitair

Sanitair heeft onderhoud nodig. Zo is het bij een douche belangrijk om zo nu en dan te laten kijken naar de isolatie op de vloer. Zijn er kieren in de muur waar water door kan komen, dan kan dit voor vervelende lekkages in huis zorgen. Door eens per jaar een vakman te laten kijken naar al uw sanitair voorkomt u dat er een reparatie nodig is. Bovendien zorgt u er zo voor dat lekkages geen kans krijgen.

U gaat uw badkamer verbouwen, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Wilt u alleen een nieuw bad of een nieuwe douche? Of wilt u de gehele badkamer aanpakken? En wat wordt er eigenlijk verstaan onder badkamersanitair?

Praktisch gezien valt alles wat in de badkamer staat of hangt onder badkamersanitair. Dus het sanitair zelf zoals de douche, het bad, de wastafel en het toilet, maar ook de badmeubelen, verlichting en alle andere accessoires. U kunt dit allemaal geheel in uw eigen stijl samenstellen zodat er een compleet geheel ontstaat, volledig naar uw eigen smaak. Ook qua materiaal kunt u alle kanten op met kleuren en vormen. Uw gehele badkamer in één stijl!

Bij keramisch sanitair zult u zien dat er veel verschillende kleuren wit zijn. Het is dan ook echt aan te raden dat als u voor keramisch sanitair kiest, u zoveel mogelijk uit dezelfde serie kiest, zodat u minder kans loopt op kleurverschillen.